Lješnjak je biljka koju je čovjek uzgajao od davnina te je uz badem voće najbogatije vitaminom E. Lješnjak je i izvor fitosterola, tvari koja se smatra važnom za prevenciju kardiovaskularnih bolesti. Lješnjaci također sadrže mononezasićene masti. Lješnjak se obično ubraja u sušeno voće, zelenkaste je boje (u početku), a zatim smećkast kako se stupanj sazrijevanja nastavlja. FABBRI lješnjak ZERO koristi acesulfam K i sukralozu umjesto saharoze. Sa svojom zlatnom bojom, intenzivnom i postojanom aromom uz aromu prženog pijemontskog lješnjaka te uz najvažniju svoju značajku da je BEZ ŠEĆERA, odličan je u svim kombinacijama, i uz ledeni čaj i mlijeko, a posebno mjesto zauzima među kavoljupcima. Savršen je za pripremu niskokaloričnih napitaka bez gubitka okusa. Pamtit ćete ga po Zero Hazelnut Ice Mochi.
Uživajte!