Sirup Fabbri Karamela Zero 1l, gluten free

Italija

19,90 

41 na zalihama

41 na zalihama

Opis

Karamela se inače proizvodi kuhanjem šećera do stanja otapanja (karmeliziranja), što se događa iznad 160°C. Karamela se obično koristi za karameliziranje slatkih i slanih pripravaka. Tehnika se primjenjuje toplinskim djelovanjem, izravnim ili neizravnim. Svijetla karamela dobija se na 160-170°, a tamna karamela na 165-177°.

Ova Fabbrijeva karamela ZERO, boje oraha s jantarnim sjajem, razrjeđivanjem poprima nijanse starog zlata. Njegovu aromu  karakteriziraju  intenzivne i postojane note prženog karameliziranog šećera, mliječne karamele, melase i ljutog sladića. Mekan je i obavijajući, snažan i dobro uravnotežen na nepcu, s dugotrajnim blago pikantnim okusom. Idealan je u kombinaciji s kavom, ledenim čajem, mlijekom ili gaziranim pićem. Savršen je za pripremu niskokaloričnih pića bez žrtvovanja okusa. Nezamjenjiv je i neophodan sastojak za Caffè Americano al Caramello.

Bez konzervansa.

 

 

Težina 1,3 kg
Brand

Fabbri